Werkwijze

Werkwijze

"Een kookworkshop moet een feestje zijn!"

Althans, dat is de mening van Nico en Lydian. Want als u met een groep vrienden of collega's een kookworkshop gaat doen, moet het natuurlijk een gezellige happening worden en wilt u ook lekker eten. En de liefhebbers willen natuurlijk iets kunnen leren.

Goed bereikbare kookstudio in Utrecht - De Meern

Zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer is onze kookstudio prima te bereiken. Maar niet iedereen komt op hetzelfde moment aan. Nico of Lydian hebben u dan al voorzien van een lekker welkomstdrankje en een hapje. U zult zich al snel thuisvoelen in de gezellige kookstudio, of als het weer het toelaat, op het terras.

Er moet natuurlijk ook gekookt worden

Als uw gezelschap compleet is, zal Nico alles uit de doeken doen, hoe de kookstudio is ingericht en krijgt u een toelichting op het menu. In kleine groepen gaat u aan het werk met heerlijke verse ingrediënten en zo veel mogelijk streek- en seizoensproducten.

Maar ook alle tijd voor elkaar

Dat is het mooie van onze kookstudio. U kunt met maximaal 10 mensen bij ons terecht. Dat betekent dat het intiem is en er voldoende gelegenheid is met iedereen contact te maken en een goed gesprek te hebben. Nico schenkt wel weer even bij 😉

...En dan gaat er gegeten worden

Onze ervaring leert dat succes welhaast verzekerd is! De verschillende gangen en gerechten zitten geraffineerd in elkaar, zodat het een heerlijk menu is dat u met elkaar heeft bereid en waar u nu met veel smaak van kunt genieten. Ja, Lydian schenkt weer even bij.

Natafelen in de kookstudio

De kookworkshop gaat langzaam naar een einde. U neemt afscheid van uw gezelschap en van Nico en Lydian. Maar u als organisator krijgt van ons de recepten toegemaild. Zo kunt u uw gezelschap achteraf ook nog een presentje mailen. Misschien leuk om thuis enkele gerechten te proberen?

Wij zien u natuurlijk ook weer graag terug een volgende keer in onze kookstudio!