Vis en schaaldieren

Vis en schaaldieren workshop

Naast het fileren van vis en het pellen van schaaldieren, leer je ook diverse bereidingswijze  en de daarbij behorende sauzen te maken. Dit alles wordt in een mooi 4 gangen diner geserveerd. De prijs van deze workshop is afhankelijk voor welke vis en schaaldieren je kiest. In onderling overleg stellen we het menu samen.

Menu

Warm gerookte makreel met een avocado, appelsalade.

Langoustine bouillon met langoustine staart.

Gepocheerde tarbot met wilde spinazie en beurre blanc en kaviaar.

Kreeft Thermidor.

Amandel taart met huisgemaakt vanille-ijs en warme frambozen.

Inhoud workshop

  • 3-, 4- of 5 gangen menu met vis en schaaldier gerechten te bereiden in groepjes
  • Koken met heldere recepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Begeleiding van de chef
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Info

  • De vis en schaaldieren workshop stellen we in onderling overleg samen,  De prijs is hiervan afhankelijk.
  • Inclusief drankarrangement.
  • Prijzen zijn per persoon en inclusief btw.
  • Duur workshop vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen ca. 5 uur.
  • Vanaf 6 personen.
  • Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar
  • Bijpassen wijnarrangement bij elke gang € 12,50.