Tapas en pinchos

Tapas en pinchos workshop

Inmiddels ingeburgerde Spaanse  gerechtjes deze serveren we in een gangen menu , Het voor en hoofdgerecht bestaat uit meerdere gerechten. Leuke workshop die door iedereen in een ontspannen sfeer is te bereiden.

Voorbeeld menu

Drie Pinchos: Tartaar van tonijn met kwartelei, Tortilla met buikspek en eendenborst, en tappenade van tomaten/ olijven/ knoflook en basilicum.

In de zomer gazpacho/ of seizoensoep.

Gamba's in Pilavrijst, Patatas bravas met chilisaus, Tortilla  van zoete aardappel, mozzarella en gegrilde paprika, Pastizzi met wilde spinazie en ricotta, Stoof van chorizo en kip.

Sorbetijs van seizoens vruchten,  abrikozencompote en crema catalana.

Inhoud workshop

  • 3 of 4  gangen menu met Spaanse gerechten te bereiden in groepjes.
  • Het hoofdgerecht bestaat uit meerdere gerechten
  • Koken met heldere recepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen.
  • Begeleiding van de chef.
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten.

Info

  • Tapas  kookworkshop: vanaf € 62,50
  • Inclusief drankarrangement.
  • Duur workshop vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen ca. 5 uur.
  • Vanaf 4 personen. Zie onze prijzen.
  • Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar.
  • Bijpassen wijnarrangement bij elke gang € 12,50.

Voorlopige boeking

U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.

Boekingsformulier
In gezamenlijk overleg stellen we de definitieve datum met elkaar vast