Tapas en pinchos

Tapas en pinchos workshop

Inmiddels ingeburgerde Spaanse  gerechtjes deze serveren we in een gangen menu , Het voor en hoofdgerecht bestaat uit meerdere gerechten. Leuke workshop die door iedereen in een ontspannen sfeer is te bereiden.

Voorbeeld menu in 4 gangen geserveerd.

Drie Pinchos: Bonbon met kwartelei, Tortilla met buikspek en eendenborst, en Groene asperges en basilicum.

Twee soorten empanades met vis en  vlees.

Gamba's in Pilav rijst,

Patatas bravas met chilisaus

Tortilla  van zoete aardappel, tonijn, mozzarella en gegrilde paprika,

Pastizzi met ricotta en  spinazie .

Chorizo en kip.

Sorbetijs van rood fruit,  Mascarpone taart met mango en perziken in karamel.

Inhoud workshop

  • Ontvangst met een hapje en prosecco.
  • Koken met heldere recepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Begeleiding van de chef
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
  • Recepturen worden via de mail na afloop toegezonden.
  • Afsluiten met koffie en thee in allerlei soorten en maten.

Info

  • Pinchos en Tapas  kookworkshop: 3, 4 of 5 gangen. Zie onze prijzen.
  • Inclusief drankarrangement.
  • Duur workshop vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen ca. 5 uur.
  • Vanaf 6 personen. Met minder deelnemers is ook mogelijk hiervoor hanteren een vast tarief. Zie onze prijslijst.
  • Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar.
  • Bijpassen wijnarrangement bij elke gang vanaf € 12,50.
  • Voor reserveringen, kijk  op onze site onder de knop beschikbaarheid of jullie gewenste datum nog vrij is.

Voorlopige boeking

U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.