Kamado BBQ

Kamado BBQ workshop

De geschiedenis van het kamado koken gaat duizenden jaren terug naar China en Japan. Na WO ll namen veel Amerikaanse soldaten een kamado mee naar huis. Hierdoor won het keramisch barbecuen aan populariteit en ontstonden er diverse merken waarvan de Big green egg die bij ons het meest bekend  is.

menu

Tijdens deze workshop behandelen we:

Aansteken & temperatuur beheersen

Grillen

Roken

Pizza of brood

Indirect garen

We gaan gelang het aantal gangen een aantal niet allerdaagse gerechten bereiden.

Inhoud workshop

  • 3-, 4- of 5 gangen menu met BBQ gerechten te bereiden in groepjes
  • Koken met heldere  recepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Begeleiding van de chef
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Info

  • Kamado kookworkshop: vanaf € 59,00
  • Inclusief drankarrangement.
  • Prijzen zijn per persoon en inclusief btw.
  • Duur workshop vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen ca. 5 uur.
  • Vanaf 6 personen.
  • Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar
  • Bijpassen wijnarrangement bij elke gang € 12,50.
  • Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.