Fusion

Fusion  workshop

Deze nieuwe kooktrend is gebaseerd op de grote verzoening tussen alle keukens van de wereld, op het huwelijk tussen kooktechnieken en kooktradities uit Oost en West, op de innige versmelting van ingrediënten uit Noord en Zuid!

Wie aan Fusion begint, moet goed kunnen proeven, moet zijn zintuigen scherpen, moet getuigen van aangeboren goede smaak, moet creatief zijn en inspiratie hebben.

Men noemt het ook wel eens het “wild koken” en men spreekt wel eens van “anarchie in de keuken”, maar ook Fusion is en blijft aan culinaire wetten onderworpen!

Voorbeeld menu

Krokante tonijn met zeekraal relish en Aziatische beurre blanc

Cappuccino van gerookte  tomaten met uienbrood.

Gamba burger met brioche buns en huisgemaakte ketchup

Barberie eend met ras el hanout, honing en sinaasappelsaus, en strudel gevuld met knapperige groenten.

Ananas gevuld met vanille en kaneel, butter scotsaus, cheesecake mousse en sereh- roomijs

Inhoud workshop

  • Ontvangst met een hapje en aperitief.
  • Koken met heldere recepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Begeleiding van de chef
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
  • Recepturen worden via de mail na afloop toegezonden.
  • Afsluiten met koffie en thee in allerlei soorten en maten.

Info?

  • Fusion kookworkshop: 3, 4 of 5 gangen. Zie onze prijzen.
  • Inclusief drankjes.
  • Duur  workshop: vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen tot ca. 5 uur.
  • Vanaf 6 personen. Minder deelnemers is ook mogelijk, hiervoor hanteren wij een vast tarief. Zie onze prijslijst.
  • Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar.
  • Voor reserveringen, kijk  op onze site onder de knop beschikbaarheid. of jullie gewenste datum nog vrij is.