Frans

FRANSE WORKSHOP

Veel van onze hedendaagse gerechten komen van oorsprong uit de Franse keuken. Wanneer men vroeger een goed restaurant bezocht, dan was deze vaak Frans georiënteerd. Tegenwoordig is dat alleenrecht vrijwel verdwenen en zien we ook invloeden uit andere landen. Echter nu gaan we weer terug naar de “oude” klassieke traditie maar wel eigentijds gepresenteerd.

Deze workshop is in het jachtseizoen ook te bestellen met wildgerechten.

Voorbeeld menu

Bonbon van huisgerookte zalm met kwarteleitjes en saus van zalmeitjes.

Pompoensoep met basilicumschuim en gevuld briochebrood.

Tong rolletjes  met beure blanc van saffraan.

Magret de canard a la orange met crème van zoete aardappel en gegrilde asperges.

Amandeltaart met peren in karamel, chocolademousse en sorbetijs.

Inhoud workshop

  • 3,  4 of 5 gangen menu met Franse gerechten te bereiden in groepjes
  • Koken met heldere Franse recepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Begeleiding van de chef
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
  • Recepturen worden digitaal na afloop toegezonden.

Info?

  • Franse kookworkshop: vanaf € 62,50
  • Inclusief drankarrangement.
  • Duur Franse workshop: vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen tot ca. 5 uur.
  • Vanaf 4 personen. Zie onze prijzen.
  • Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar
  • Bijpassend wijnarrangement bij elke gang €12,50.

Voorlopige boeking

U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.

Boekingsformulier
In gezamenlijk overleg stellen we de definitieve datum met elkaar vast

Bekijk ook

 

Italiaans

Japans

Kamado BBQ

Fusion

Tapas en pinchos

vis

Aziatisch

Vegetarisch

Thais

Gastronomisch

Chef’s special

Frans