FRANSE WORKSHOP
Veel van onze hedendaagse gerechten komen van oorsprong uit de Franse keuken. Wanneer men vroeger een goed restaurant bezocht, dan was deze vaak Frans georiënteerd. Tegenwoordig is dat alleenrecht vrijwel verdwenen en zien we ook invloeden uit andere landen. Echter nu gaan we weer terug naar de “oude” klassieke traditie maar wel eigentijds gepresenteerd.
Deze workshop is in het jachtseizoen ook te bestellen met wildgerechten.
Voorbeeld menu
Gerookte tonijn op bleekselderij en appel met kwarteleitjes en avocado saus.
Pompoen creme met basilicumschuim en zalm in bladerdeeg
Gepocheerde grietfilet met asperges en saffraan beure blanc.
Magret de canard a la orange met crème van zoete aardappel en geroosterde groente.
Amandeltaart met peren in karamel, chocolademousse en sorbetijs.
Inhoud workshop
- Ontvangst met een hapje en prosecco.
- Koken met heldere recepten
- Eigen inzicht en creativiteit toepassen
- Begeleiding van de chef
- Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
- Recepturen worden via de mail na afloop toegezonden.
- Afsluiten met koffie en thee in allerlei soorten en maten.
Info?
- Franse kookworkshop: 3, 4 of 5 gangen. Zie onze prijzen.
- Inclusief drankarrangement.
- Duur Franse workshop: vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen tot ca. 5 uur.
- Vanaf 6 personen. Met minder deelnemers is ook mogelijk hiervoor hanteren wij vast tarief. Zie onze prijslijst
- Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar
- Bijpassend wijnarrangement bij elke gang vanaf €12,50.
- Voor reserveringen, kijk op onze site onder de knop beschikbaarheid. of jullie gewenste datum nog vrij is.
Voorlopige boeking
U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.
Bekijk ook