Japanse workshop
De Japanse keuken is hip en staat alom bekend om zijn kersverse en vetarme ingrediënten.
Tijdens deze workshop behandelen we een keur aan Japanse gerechten. Onder andere leert u sushi’s, sashimi, tempura en Yakitori maken.

Menu
Krokante tonijn
Tataki entrecote van de kamado
Garnalen tempura
Yakitori van kippendijen
Sorbet van citroengras met gebakken ananas en amandelkoekjes
Inhoud workshop
- 3-, 4- of 5 gangen menu met Japanse gerechten te bereiden in groepjes.
- Koken met heldere Japanse recepten.
- Eigen inzicht en creativiteit toepassen.
- Begeleiding van de chef.
- Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten.
- Recepten worden na afloop digitaal toegezonden.
Info
- Japanse kookworkshop: vanaf € 59,00
- Inclusief drankarrangement.
- Prijzen zijn per persoon en inclusief btw.
- Duur workshop vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen ca. 5 uur.
- Vanaf 6 personen.
- Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar
- Bijpassen wijnarrangement bij elke gang € 12,50
- Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.
Voorlopige boeking
U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.