Japans

Japanse workshop

De Japanse keuken is hip en staat alom bekend om zijn kersverse en vetarme ingrediënten.

Tijdens deze workshop behandelen we een keur aan Japanse gerechten. Onder andere leert u sushi’s, sashimi, tempura en Yakitori maken.

Menu

Krokante tonijn en diverse sushi bereidingen

Dashi met shiitake en zalmrolletjes.

Okonomayaki met gelakte paling.

Yakitori van parelhoender en Terayaki van diamanthaas. Gebakken noedels

Sorbet van citroengras met gebakken ananas en Kokos, mango sushi

Inhoud workshop

  • Ontvangst met een hapje en prosecco.
  • Koken met heldere recepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Begeleiding van de chef
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
  • Recepturen worden via de mail na afloop toegezonden.
  • Afsluiten met koffie en thee in allerlei soorten en maten.

Info

  • Japanse kookworkshop: 3, 4 of 5 gangen. Zie onze prijzen.
  • Inclusief drankarrangement.
  • Duur workshop vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen ca. 5 uur.
  • Vanaf 6 personen. Minder deelnemers is ook mogelijk, hiervoor hanteren wij een vast tarief. Zie onze prijslijst..
  • Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar
  • Bijpassen wijnarrangement bij elke gang vanaf € 12,50
  • Voor reserveringen, kijk  op onze site onder de knop beschikbaarheid. of jullie gewenste datum nog vrij is.

Voorlopige boeking

U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.