Japans

Japanse workshop

De Japanse keuken is hip en staat alom bekend om zijn kersverse en vetarme ingrediënten.

Tijdens deze workshop behandelen we een keur aan Japanse gerechten. Onder andere leert u sushi’s, sashimi, tempura en Yakitori maken.

Menu

Krokante tonijn en diverse sushi bereidingen

Dashi met shiitake en zalmrolletjes.

Garnalen  in tempurabeslag met Wakame.

Yakitori van kip en Terayaki van runderbiefstuk.

Sorbet van citroengras met gebakken ananas en amandelkoekjes

Inhoud workshop

  • 3-, 4- of 5 gangen menu met Japanse gerechten te bereiden in groepjes.
  • Koken met heldere Japanse recepten.
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen.
  • Begeleiding van de chef.
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten.
  • Recepten worden na afloop digitaal toegezonden.

Info

  • Japanse kookworkshop: vanaf € 62,50
  • Inclusief drankarrangement.
  • Duur workshop vanaf 4 uur na gelang het aantal gangen ca. 5 uur.
  • Vanaf 4 personen. Zie onze prijzen.
  • Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar
  • Bijpassen wijnarrangement bij elke gang € 12,50
  • Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.

Voorlopige boeking

U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.

Boekingsformulier
In gezamenlijk overleg stellen we de definitieve datum met elkaar vast