Seizoen

Seizoensworkshop

Elke drie maanden maken we een nieuw 4 en 5 menu geënt op de seizoenen.

Voorbeeldmenu,

Ceviche van zeebaars en coquilles Saint-Jacques met venkel pollen en citrus.

Gevulde kwartel met geroosterde pompoen. saus van Pedro Ximenes .

Kalfssukade gegrild , daarna gestoofd met paddenstoelen en rode wijn.

Grand dessert.

 

Wat gaan we maken!

Inhoud workshop

  • Ontvangst met een hapje en aperitief.
  • Koken met heldere recepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Begeleiding van de chef
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
  • Recepturen worden via de mail na afloop toegezonden.
  • Afsluiten met koffie en thee in allerlei soorten en maten.

Info?

  • Seizoens kookworkshop 4 of 5 gangen. Zie onze prijzen.
  • Prijzen zijn inclusief drankjes.
  • Duur workshop 4 gangen ongeveer 4,5 uur en 5 gangen ca 5 uur.
  • Vanaf 6 personen. Minder deelnemers is ook mogelijk , hiervoor hanteren wij een vast tarief. Zie onze prijslijst.
  • Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
  • Het menu is samengesteld met seizoens en regionale producten.
  • Voor reserveringen, kijk  op onze site onder de knop beschikbaarheid of jullie gewenste datum nog vrij is.

 

Voorlopige boeking

U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.