Seizoen

Seizoensworkshop

Elke drie maanden maken we een nieuw 4 menu geënt op de seizoenen.

Wat gaan we maken in het eerste kwartaal.

Zalm op twee manieren, koud gegaard en a la minute gerookt in de smoker.

Kwartel met pompoen uit de oven, saus van witte port.

Black Angus sukade bereid op de kamado Joe met bospadenstoelen en rode wijnsaus.

Drie bereidingen van chocolade met wentelteefje.

 

Wat gaan we maken in het eerste kwartaal

Zalm op twee manieren, koud gegaard en a la minute gerookt in de smoker.

Kwartel met pompoen uit de oven, saus van witte port.

Black Angus sukade bereid op de kamado Joe met bospadenstoelen en rode wijnsaus.

Drie bereidingen van chocolade met wentelteefje.

 

Inhoud workshop

  • 4 of 5 gangen menu met gastronomische en seizoen gerechten te bereiden in groepjes
  • Koken met op maat gemaakte recepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Begeleiding van de chef
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
  • Recepturen worden digitaal na afloop toegezonden.

Info?

  • Seizoenskookworkshop 4 gangen € 72,50,  5 gangen € 82,50.
  • Prijzen zijn per persoon inclusief drankarrangement en incl.  btw.
  • Duur workshop 4 gangen ongeveer 4,5 uur.
  • Vanaf 6 personen.
  • Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
  • Het menu is samengesteld met seizoens en regionale producten.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.

Voorlopige boeking

U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.

Boekingsformulier
In gezamenlijk overleg stellen we de definitieve datum met elkaar vast