Seizoensworkshop
Elke drie maanden maken we een nieuw 4 en 5 menu geënt op de seizoenen.
Voorbeeldmenu,
Ceviche van zeebaars en coquilles Saint-Jacques met venkel pollen en citrus.
Gevulde kwartel met geroosterde pompoen. saus van Pedro Ximenes .
Kalfssukade gegrild , daarna gestoofd met paddenstoelen en rode wijn.
Grand dessert.

Wat gaan we maken!
Inhoud workshop
- Ontvangst met een hapje en aperitief.
- Koken met heldere recepten
- Eigen inzicht en creativiteit toepassen
- Begeleiding van de chef
- Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
- Recepturen worden via de mail na afloop toegezonden.
- Afsluiten met koffie en thee in allerlei soorten en maten.
Info?
- Seizoens kookworkshop 4 of 5 gangen. Zie onze prijzen.
- Prijzen zijn inclusief drankjes.
- Duur workshop 4 gangen ongeveer 4,5 uur en 5 gangen ca 5 uur.
- Vanaf 6 personen. Minder deelnemers is ook mogelijk , hiervoor hanteren wij een vast tarief. Zie onze prijslijst.
- Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
- Het menu is samengesteld met seizoens en regionale producten.
- Voor reserveringen, kijk op onze site onder de knop beschikbaarheid of jullie gewenste datum nog vrij is.
Voorlopige boeking
U kunt direct een boeking aanvragen. Wij zullen snel contact met u opnemen om de exacte datum en andere details met u vast te leggen.